pantofit.ro

Tarif de livrare

Transport gratuit

Pentru anumite produse promoționale, transportul poate fi gratuit.

Tarif livrare calculat: de la 16 RON

Tariful de livrare se va calcula automat în funcție de transportatorul terț disponibil și de distanța parcursă pentru livrare.

Pentru situațiile în care transportatorul majoreaza tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț. Majorarea de preț întra în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării.

Termene de livrare

Livrarea se face doar pe teritoriul României:

  • între orele 9.00 – 18.00 Luni – Vineri

*in functie de curierul zonal, programul poate varia

Livrarea se va face în 2-3 zile lucratoare pe teritoriul municipiului Bucuresti si in termen de 3-7 zile lucratoare oriunde in tara, de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresă specificată.

Pentru o comandă efectuată la o anumită dată, expedierea acesteia se va emite în următoarea zi lucrătoare.

Conditii de livrare

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

Exceptii

Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei, poate fi diferit de cel afișat pe site-ul pantofit.ro și se va face într-un interval de până la 5-10 zile lucrătoare de la acceptarea și confirmarea comenzii de către operatorii noștri.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de pantofit.ro

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

După o încercare de livrare nereușita din culpa clientului, efectuata de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.

Condiții de retur

Informații despre politica de retur regăsiți în pagina web dedicată acestei secțiuni. Click aici pentru Politica de Retur.

Shopping cart

0

Nu este nici un produs în coș.

Cart
  • No products in the cart.

Învârte și câștigă!

  • Învârte roata pentru a obține o șansă de câștig a unei reduceri de până la 20%
  • 1 șansă per email
  • Orice încercare de fraudare va fi sanționată cu anularea premiului
Încearcă-ți norocul
Never
Remind later
No thanks