pantofit.ro

INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE ȘI FOLOSIRE
Vă numărați printre cei pentru care încălțămintea/ marochinăria frumoasă a devenit marea dragoste? Am pregătit următoarele informații, recomandări și instrucțiuni, special pentru dumneavoastră pentru a alege, folosi și întreține corect încălțămintea/marochinăria. Satisfacția clientului este obiectivul nostru principal.

 

SFATURI ȘI RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZAREA ȘI ÎNGRIJIREA CORECTĂ A ÎNCĂLȚĂMINTEI ȘI A MAROCHINĂRIEI
Tipul de încălțăminte, măsura și forma trebuie să corespundă nevoilor și scopurilor în care va fi folosită.;                                                                                                                                                             
• Înainte de prima utilizare a pantofilor, folosiți soluția potrivită pentru protecție și întreținere;
Variați încălțămintea, nu purtați aceiași pantofi în fiecare zi, mai ales pe vreme ploioasă;
Pentru mărirea duratei de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 articole de marochinărie/încălțăminte într-o perioadă de timp;
După fiecare purtare, pantofii se pun pe șanuri de dimensiuni potrivite;
Lăsați încălțămintea să se usuce după fiecare purtare. Nu uitați că și picioarele dumneavoastră transpiră;
Folosiți încălțătorul, evitați astfel deteriorarea părții din spate a încălțămintei;
Evitați să udați încălțămintea și marochinăria. În cazul în care totuși se udă, lăsați articolul să se usuce natural, la temperatura camerei. Nu uscați la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură ori prin expunerea directă la soare;
Încălțămintea și marochinăria, indiferent de materialul din care sunt fabricate, nu se spală manual și nici nu se introduc în mașina de spălat rufe.

 

 

Alegerea încălțămintei 
Când alegeți încălțămintea trebuie să aveți grijă ca tipul, măsura și lățimea pantofilor să corespundă nevoilor dumneavoastră. Recomandăm să probați încălțămintea încă o dată în liniștea propriei case pentru a observa dacă alegerea tipului, măsurii, lățimii sau formei a fost potrivită conformației piciorului dumneavoastră.

Termenul de garanție comercială este de 30 de zile de la data livrării produsului pentru deficiențe neimputabile consumatorului. Durata termenului de garanție comercială se prelungește cu 30 zile după realizarea măsurii reparatorii.

 

Garanție de conformitate:

Durata medie de utilizare este de 12 luni. Răspunderea vânzătorului privind garanţia legală de conformitate, potrivit prevederilor art. 9-14 (Legea 449/2003), este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. După expirarea termenului prevăzut la art. 16, consumatorii pot pretinde remedierea sau înlocuirea produselor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, în condiţiile legii. Pentru produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, termenul prevăzut la art. 16 se reduce la această durată. Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o. Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.


Prezenta garanție nu afectează drepturile consumatorilor oferite de legislația în vigoare (Legea 449/2003, OG 21/1992).
Conform legii 449/2003, articolul 11, în cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepția situației în care măsura este imposibilă sau disproporționată.
Tiberius Media Group Consulting SRL oferă ca modalități de asigurare a garanției în primul rând repararea produsului, iar în al doilea rând înlocuirea produsului, atunci când produsul nu poate fi adus la conformitate prin reparare, în funcție de deficiențele constatate și în ultimul rând, contravaloarea produsului, în cazul în care produsul nu poate fi adus la conformitate prin reparare sau schimb. Termenul de soluționare a reclamațiilor este de max. 15 zile calendaristice de la data înregistrării reclamației la vânzător.
Pentru acordarea garanției este necesară respectarea instrucțiunilor de întreținere și folosire prezentate.
Trebuie să luați în considerare și scopul folosirii, designul, materialul și modul de îngrijire a încălțămintei/ marochinăriei. Este necesar să anticipați toți factorii care influențează negativ funcționarea deplină și durata de viață a pantofilor/ marochinăriei, ca de exemplu intensitatea mare de folosire (nu recomandăm purtarea aceluiași articol în fiecare zi), folosirea încălțămintei/marochinăriei în scopuri nepotrivite, spălarea articolelor, etc.
O altă condiție necesară pentru păstrarea încălțămintei/marochinăriei în stare bună de funcționare este întreținerea regulată.
Pentru întreținerea încălțămintei/marochinăriei folosiți doar produse concepute special pentru această operațiune.

 

PICTOGRAME FOLOSITE

OBSERVAȚII:
Intervențiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor de întreținere și folosire, precum și utilizarea acestuia în alte condiții decât cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garanției.
Produsele cu accesorii delicate (ștrasuri, cristale, pietre, capse și ținte metalice) sunt sensibile la impact și în timp accesoriile se pot detașa sau deteriora.
Deteriorările provocate, de genul zgârieturilor, al petelor sau al rupturilor, ca urmare a exploatării mecanice a produsului și cele care nu au fost aduse la cunoștința vânzătorului în momentul recepționării produsului (la achiziție/ returnare după reparație) nu sunt acoperite de garanție.
Încălțămintea și articolele de marochinărie trebuie ferite de contactul direct cu solvenții organici (benzină, alcool, acetone, etc.). Petele de grăsime sau alte impurități se îndepărtează folosind soluție contra petelor, special concepută pentru tipul de material din care produsul este fabricat. Nu folosiți înălbitor.
Pentru acordarea garanției este necesară respectarea instrucțiunilor de întreținere și folosire prezentate.

ATENȚIE! Comerciantul nu poate fi răspunzător pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

Shopping cart

0

Nu este nici un produs în coș.

Cart
  • No products in the cart.

Învârte și câștigă!

  • Învârte roata pentru a obține o șansă de câștig a unei reduceri de până la 20%
  • 1 șansă per email
  • Orice încercare de fraudare va fi sanționată cu anularea premiului
Încearcă-ți norocul
Never
Remind later
No thanks